ТВА - продовження дискусії...

Буквально зараз читав блог одного з незрозумілих авторів — чи то «Сметана» чи то японського фюрера=). Тема обговорювалась цікава і досить близька чернівчанам «ТВА. Прошлое и будущее» (але по темі було мало написано). 

В контексті даного обговорення хотів би зазначити, що пан Забродський продав цей телеканал. Може знаєте, хто тепер власник? То старому власнику не вистачало на передвиборчу кампанію?( але логічно не зовсім в яжеться, адже політик прикупив собі нове авто і будиночок (підтверження своїм словам не маю, сприюсь, однак, тільки на чутки від мешканців міста)

І на кінець свого допису, хотів би запитати Вас:
Як вам М. Вересень з його новим телепроектом?

1 коментар

Святослав Вишинський
«Василь Забродський: спробую всі чутки не те, щоб прикрити, але на них відповісти. Андрій Григорович Пишний був моїм партнером та співзасновником не тільки каналу ТВА з самого початку. Ніяка політична сила за каналом ТВА не стоїть та стояти не буде. Задайте питання мені та собі: під час виборів Президента, під час місцевих виборів, чи відчували ви присутність політичної сили „Фронт змін” за каналом ТВА. Ні, не відчули, а Пишний вже тоді був засновником. Я, як ніхто інших знаю, що присутність тієї чи іншої політичної сили на каналі призводить до повного занепаду цього ЗМІ. Я можу навести приклад однієї газети, яка була у нас до, під час та після Помаранчевої революції. Я не можу сказати, що ця газета належала політичній силі, але вона фінансувалась конкретним представником конкретної політичної сили, а тому друкувала матеріали на підтримку цієї політичної сили і проти інших політичних сил. Як тільки ця газета перестала бути необхідною цій політичній силі, вона закрилась – її перестали фінансувати. Тому ми є і будемо політично незаангажовані».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте